Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Om operaens og stemmens magt med Ingeborg Børch

25. september kl. 19:30 - 20:30

- kr100
Fredag d. 25 september kommer mezzosopran Ingeborg Børch til Søholm Opera for at dele sin store passion for operaens vidunderlige og komplekse univers, som til trods for ofte at blive beskyldt for at være støvet og gammeldags, faktisk er evigt aktuel og ofte et spejlbillede af, hvordan verden ser ud for tiden.
En vigtig del af operaen er stemmens magt: Den kraft og skønhed, med hvilken en stemme kan ramme dig på er til tider næsten ubærlig – og stemmen er i sig selv en utrolig powerfuld åre. Med en stemme kan du få folk til at både le og græde. Du kan udtrykke hver en fiber af dit følelsesliv med din stemme alene. Og i opera bliver der yderligere skruet op for følelserne. Der findes ingen rigtig eller forkert måde at opleve på. Alle reaktioner er tilladt, og man bliver så dejlig træt bagefter!
Med dette foredrag vil Ingeborg med udgangspunkt i både centrale operaroller og historier fra hendes eget virke som klassisk sanger tale om, hvordan operaen og stemmen kan gå helt ind under huden og virkelig røre os. Operaen fejrer os mennesker med alle vores fejl og mangler – og fremhæver skønheden i dét at være til. Og så er det også en af de mere humorfyldte kunstarter, hvilket ikke vil gå upåagtet hen!
Der er muligt at købe vin / øl / vand.

Detaljer

Dato:
25. september
Tidspunkt:
19:30 - 20:30
Pris:
kr100
Begivenhed Kategori:

Arrangører

Søholm Opera ApS
Privat: Ingeborg Børch

Sted

Søholm Opera
Landevejen 7
Samsø, 8305 Denmark
+ Google Maps
Telefon:
28710438
Hjemmeside:
www.soeholmopera.com

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter are no longer available