Privatlivspolitik

Persondatapolitik for Søholm Operas Støtteforening

Søholm Operas Støtteforening er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som medlem eller gæst gør brug af Søholm Operas Støtteforening, og de services der tilbydes, og tilstræber, at du føler dig tryg ved Søholm Operas Støtteforenings behandling af dine personoplysninger. Søholm Operas Støtteforening behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning.

Hvornår indsamler og anvender Søholm Operas Støtteforening dine personoplysninger

(Søholm Operas Støtteforening indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:

Ligeledes bruges dine oplysninger for at kunne besvare konkrete henvendelser fra dig, for at kunne gøre dig opmærksom på særlige medlemstilbud. I denne forbindelse indsamler Søholm Operas Støtteforening alene nødvendige oplysninger om dig, som for eksempel navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og e-mailadresse.

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved udfyldelse af tilmeldingsblanket, deltagelse i et arrangement eller oprettelse af en aftale relateret til Søholm Operas Støtteforening.

Hvornår videregiver Søholm Operas Støtteforening dine personoplysninger

Vi videregiver ikke dine personlige oplysninger.

Dog vil personoplysninger for personer, der har modtaget løn eller lign., påregne videregivelse til eks. Skat.

Søholm Operas Støtteforening kan i visse tilfælde videregive de personoplysninger, som der behandles om dig, såfremt det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

Videregivelsen vil kun ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om,

Hvordan beskytter Søholm Operas Støtteforening dine personoplysninger

Søholm Operas Støtteforening har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Søholm Operas Støtteforening sikkerhedsprocedurer og -processer bliver løbende revideret for at sikre rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og Søholm Operas Støtteforening kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå Søholm Operas Støtteforenings sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne.

Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Hvilke rettigheder har du

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Søholm Operas Støtteforening behandler om dig, kan du rette henvendelse til Søholm Operas Støtteforenings Michael Bracegirdle (mike@soeholmopera.com eller telefonnummer (+45) 28 71 04 38).

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Søholm Operas Støtteforening behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode (Foreningens navn) om at rette, blokere eller slette disse oplysninger.

Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling.

I denne forbindelse gøres opmærksom på, at dit medlemskab hos Søholm Operas Støtteforening er betinget af, at du afgiver og opdaterer de ved indmeldelse i Søholm Operas Støtteforening påkrævede oplysninger, der er nødvendige for, at registrere dig som medlem samt administrere dit medlemskab.

Du kan anmode om at oplysninger om dig, som er personoplysninger, slettes.

Hvor længe opbevarer Søholm Operas Støtteforening dine personoplysninger?

Hos Søholm Operas Støtteforening gemmes dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål, såsom administration af dit medlemskab af Søholm Operas Støtteforening, eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen.

Hvad sker der, når Søholm Operas Støtteforening ændrer denne persondatapolitik?

Søholm Operas Støtteforening opdaterer kontinuerligt denne persondatapolitik for at sikre, at præsenterer dig med så præcis information som muligt, samt for at sikre at overholder gældende lovgivning.

Dette medfører, at Søholm Operas Støtteforening løbende vil opdatere og ændre denne persondatapolitik.

I tilfælde af væsentlige ændringer giver Søholm Operas Støtteforening dig besked via e-mail. Den til enhver tid gældende version af denne persondatapolitik kan rekvireres ved at kontakte Søholm Operas Støtteforening på info@soeholmopera.com

Henvendelser og spørgsmål

Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig

Med venlig hilsen,

Søholm Operas Støtteforening
Landevejen 7
8305 Samsø
tlf.: (+45) 28 71 04 38
e-mail: info@soeholmopera.com

Revideret d. 24.05.18

Hvis du køber flere kontingenter, angiv navnene på de øvrige personer i tekstfeltet nederst på siden.