Salgsbetingelser

Handelsbetingelser for soeholmsales.com, som ejes og drives af Søholm Operas Støtteforening

Kontaktoplysninger:

Søholm Operas Støtteforening
Landevejen 7, Nordby
8305 Samsø
Danmark

Tel.: +45 28 71 04 38
E-mail: info@soeholmopera.com
CVR: 38 33 82 50

Betaling og levering
På soeholmsales.com kan der betales med Mastercard og VISA.

Al elektronisk kommunikation af kreditkortoplysninger foregår krypteret, og der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger. Dine kortoplysninger sendes via Scanpay ApS til Clearhaus A/S og Søholm Operas Støtteforening gemmer ikke kortoplysningerne.

Køb og levering af billetter, kontingenter og donationer.
Ingen betaling og billetforarbejdningsafgifter overføres til kunden. SOSF absorberer omkostningerne.

Når du køber billetter, kontingenter eller donationer online på soeholmsales.com, modtager du en betalings- og ordrebekræftelse via email.

Køber du en elektronisk billet, vil du også modtage billetten pr. e-mail, efter, at du har betalt online. Herefter kan du enten printe billetten og medbringe den til forestillingen eller fremvise billetten på din smartphone eller tablet.

Fortrydelsesret, bytteret og forældelse
Der er ikke fortrydelsesret på billetter. Onlinekøb af billetter er desuden ikke omfattet af fortrydelsesretten i henhold til forbrugeraftaleloven, jf. lovens § 18, stk. 2, nr. 12. Du kan derfor ikke få refunderet billetten.

Billetten
Billetten med den påtrykte stregkode er dit adgangsbevis til et konkret arrangement. Billetten er kun gyldig, såfremt stregkoden er aktiv. Det betyder, at billetter, der er blevet annulleret pga. bortkomst eller ombytning til en anden dag mv., ikke er gyldige. Stregkoden accepteres kun én gang ved adgang til arrangementet. Billetten kan altså ikke forsøges anvendt flere gange eller kopieres.

Vær opmærksom på, at det i Danmark er ulovligt at udbyde og videresælge billetter til en højere pris, end de oprindeligt har kostet (inkl. serviceomkostninger). Ulovlig kopiering eller ulovligt videresalg af billetter kan medføre, at du ikke får adgang til arrangementet.

Aflysning
Bliver den forestilling, du har billetter til aflyst, bliver billetprisen refunderet hvis aflysningen sker inden påbegyndelsen af første pause. Hvis aflysningen sker efter påbegyndelsen af første pause, får du ikke refunderet din billet.

Det refunderede beløb vil blive indsat på dit betalingskort eller evt. bankkonto – kontakt Søholm Operas Støtteforening på e-mail (info@soeholmopera.com) eller telefon (+45 28 71 04 38). Serviceomkostningerne kan ikke refunderes.

SMS
Ved angivelse af mobiltelefonnummer på kundeprofilen eller ved billetkøb accepterer billetkøberen at modtage praktiske informationer om forestillinger pr. SMS (aflysninger, ændring i forestillingen, mødested og lign.)

Enhver form for reklamation, der vedrører selve arrangementet, skal rettes til info@soeholmopera.com. Er der imidlertid noget, du er utilfreds med i forbindelse med dit køb af billetter, kan du kontakte info@soeholmopera.com eller telefon +45 28 71 04 38.

Ansvarsfraskrivelse
Søholm Operas Støtteforening tager forbehold for fejl og ændringer i priser, spilledage, repertoire, rollebesætning mv.

Privatlivspolitik
I denne privatlivspolitik beskrives, hvordan Søholm Operas Støtteforening indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside og anvender de forskellige services og funktioner, som vi tilbyder.

Indsamling af personoplysninger
Vi informerer dig altid, før vi indsamler dine personoplysninger. Vi indsamler fx følgende personoplysninger om dig: navn, e-mailadresse, adresse, telefonnummer ved køb af billet.

Bemærk, at visse personoplysninger er nødvendige at indsamle, for at du kan anvende hjemmesidens funktioner. Det vil fremgå af de relevante formularer, om afgivelse af personoplysningerne er obligatorisk eller valgfri. Hvis afgivelse af personoplysningerne er obligatorisk, vil det pågældende felt være markeret med en stjerne (*). Hvis du vælger ikke at afgive de pågældende personoplysninger, kan du muligvis ikke benytte den ønskede funktion.

For eksempel har vi brug for dine kontaktoplysninger for at kunne besvare en henvendelse fra dig og fremsende dine ønskede billetter efter.  

Brug af personoplysninger, formål og behandlingsgrundlag
Vi indsamler og bruger personoplysninger i forbindelse med de funktioner og formål, der er beskrevet nedenfor. Vi kan også behandle dine personoplysninger til andre formål, hvis vi er berettigede eller forpligtede til det efter lovgivningen (fx i relation til statens sikkerhed). 

Samtykke
Når du bruger vores hjemmeside, indsamler og behandler vi i nogle tilfælde dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, jf. paragraffen ovenfor. Vær opmærksom på, at du til enhver tid kan trække dit samtykke tilbage. Dette kan ske ved at kontakte os på info@soeholmopera.com (se kontaktoplysningeri øverst på siden).

Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil vi stoppe behandlingen af dine personoplysninger, medmindre vi er berettigede eller forpligtede til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af dine personoplysninger på andet grundlag, herunder i henhold til lovgivningen.

Tilbagekaldelse af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, som er sket før tilbagekaldelse af samtykket.

Hvis du trækker dit samtykke tilbage, kan du muligvis ikke fuldt ud benytte de funktioner, som vi tilbyder på vores hjemmeside.

I forbindelse med køb af billetter til en forestilling, kan vi kontakte dig via mail og telefonnummer, hvis der er aflysninger, ændringer til programmet eller f.eks. særlige trafikale udfordringer, som du skal være opmærksom på i forbindelse med din teatertur. Dette samtykke kan ikke trækkes tilbage inden teaterturen, da disse henvendelser ikke er af markedsføringsmæssig karakter. Ligeledes skal vi som minimum behandle oplysninger om dit navn og e-mailadresse for at kunne gennemføre dit billetkøb.

Sikkerhed
Vi har implementeret passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau. Dermed gør vi vores bedste for at sikre dine personoplysningers kvalitet og integritet.

Al elektronisk kommunikation af kreditkortoplysninger foregår krypteret, og der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger. Dine kortoplysninger sendes via Scanpay ApS’s betalingstjeneste til Clearhaus A/S og Søholm Operas Støtteforening gemmer ikke kortoplysningerne.

Dine rettigheder
Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, med visse undtagelser, der er fastsat i lovgivningen.

Derudover kan du gøre indsigelse mod indsamling og videre behandling af dine personoplysninger.

Derudover har du ret til berigtigelse af dine personoplysninger eller til at bede os om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger.

Hvis du beder om det, vil vi slette de personoplysninger, som vi har registreret om dig uden unødigt ophold, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet grundlag, fx hvis behandlingen er nødvendig for at kunne fastlægge et retskrav, eller hvis det er nødvendigt for at besvare en henvendelse fra dig.

Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder som beskrevet ovenfor, er du velkommen til at kontakte os på info@soeholmopera.com (se kontaktoplysningeri øverst på siden).

I forbindelse med henvendelser vedrørende dine rettigheder, beder vi dig give os tilstrækkelige oplysninger til, at vi kan behandle din henvendelse, herunder dit fulde navn og din e-mailadresse, så vi kan identificere dig og svare på din anmodning. Vi vil svare på din henvendelse hurtigst muligt og senest inden for en måned.

Hvis du er uenig i den måde, som vi behandler dine personoplysninger på, eller de formål, som vi behandler oplysningerne til, er du velkommen til at kontakte os.

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, berigtiger eller sletter de personoplysninger, som vi har registreret om dig, eller hvis du har nogen spørgsmål til denne privatlivspolitik, kan du kontakte os – se kontaktoplysninger øverst på siden.

Indsamling til modtagelse af nyhedsbreve
Hvis du ønsker at modtage nyhedsbrev fra Søholm Operas Støtteforening om Søholm Operas aktiviteter, inspirationsmateriale og gode tilbud mv. beder vi om dit samtykke til behandling af dit navn og din e-mail adresse.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet ved at anvende afmeldingslinket i e-mailen, eller skrive til info@soeholmopera.com.

Indsamling ved brugeroprettelse på hjemmesiden
Hvis du ønsker at blive oprettet som bruger på soeholmsales.com, samtykker du i denne forbindelse til, at vi behandler oplysninger om dit navn og e-mailadresse, så vi ved, hvor vi skal sende dine billetter hen.

Hvis du ønsker at modtage oplysninger fra os på SMS, for eksempel hvis din forestilling bliver aflyst, kan du indtaste dit mobilnummer. Dette er dog valgfrit, og samtykke hertil kan til enhver tid tilbagetrækkes ved at sende en mail til info@soeholmopera.com.

Du kan til enhver tid redigere dine personlige oplysninger ved at logge ind på “Min profil” på soeholmsales.com eller ved at kontakte Søholm Operas Støtteforening (se kontaktoplysninger øverst på siden). Du kan også klikke på linket i slutningen af Mailchimp-kommunikation for at afmelde eller ændre dine personlige oplysninger deri.

Videregivelse til tredjeparter
Personoplysninger afgivet til Søholm Operas Støtteforenings online medier kan videregives til Søholm Operas Støtteforenings it–serviceleverandører, som stiller løsninger til rådighed for, at vi f.eks. at sælge billetter og udsende nyhedsbreve. Desuden til myndigheder i den udstrækning lovgivningen kræver det.

Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik grundet væsentlige ændringer i lovgivningen, nye tekniske løsninger, nye eller forbedrede funktioner eller for at forbedre hjemmesiden.

Disse handelsbetingelser er gældende fra 26.01.2019

 

Hvis du køber flere kontingenter, angiv navnene på de øvrige personer i tekstfeltet nederst på siden.